skip to Main Content

Stuur ons een mail of vul het contactformulier in

Email: info@missindianbeauty.com
Email: info@indianbeautyqueen.com

Our Location

Miss Erisha Ghogli terug met titel van Miss India Worldwide!

Mijn ervaring tijdens Miss India Worldwide was totaal anders dan die van Miss Indian Beauty The Netherlands. Zo hadden wij niet een paar maanden, maar 1 week de tijd om ons voor te bereiden op onze grand finales.

Het begon met dag van aankomst, mijn eerste keer in Amerika. Ik keek mijn ogen uit, allemaal grote gebouwen, heel tropisch en sociale mensen.

Toen ik de missen leerde kennen zag ik super mooie dames, wat het extra spannend maakte. We hadden een hechte band samen, we sliepen immers samen in 1 hotel met elk 2 missen in 1 hotelkamer. Ik had het geluk mijn kamer te delen met Miss Mauritius, een super lieve dame die net zoals ik een liefde voor charity heeft.

Bij elke missverkiezing hoort natuurlijk een talentronde en zo kon mijn talentronde natuurlijk ook niet missen. Met mijn passie voor kunst had ik Marilyn Monroe ondersteboven geschilderd en daarna omgedraaid, waarna mensen zelfs mijn schilderij wilde kopen. Hierbij eindigde ik zelfs in de top 8 talenten, waarbij ik een pauw geschilderd had in maar liefst 2,5 minuut.

Tijdens de grand finale had ik de gala kleding aan van Miss Pearl Couture en de Indiase kleding van La India. Het mooie van mijn Indiase ronde is dat ik mijn top zelf gemaakt heb, toen ik het hotel verliet zag ik nog steeds de glitters die ik gespoten had op mijn top op de stoep. Leuk aandenken aan Miss Netherlands!

Miss Erisha Ghogli

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top