skip to Main Content

Stuur ons een mail of vul het contactformulier in

Email: info@missindianbeauty.com
Email: info@indianbeautyqueen.com

Our Location

Leiderdorpse Erisha in race voor Miss Indian Beauty 2017

Fotografie: Erisha Ghogli

20 maart 2017

LEIDERDORP – De Leiderdorpse Erisha Ghogli zit als eerste Leiderdorper ooit in de finale van de Miss Indian Beauty the Netherlands 2017. Met de missverkiezing wil Erisha haar stem uitbrengen over verschillende problemen in India, zoals vrouwen die gezien worden als lustobject, dierenleed en armoede in India. Zelf zet ze zich voornamelijk in voor Animal Cruelty.

Samen met tien andere kandidaten is Erisha in de race om Miss Indian Beauty 2017 te worden, maar vijandigheid is er niet. “We zien elkaar niet als vijanden,” licht Erisha toe, “we zijn een team en helpen elkaar om onze doelen te bereiken.”

Erisha laat ook weten dat een miss verkiezing hard werken is. Tijdens haar trainingen, die van 10.00 uur tot 18.00 uur duren, moet Erisha naaldhakken van ruim 10 centimeter dragen. “Ik had het niet van tevoren verwacht, degene die mij gescout had zei dat het wel makkelijk zal zijn.” Toch laat ze weten nergens spijt van te hebben . “Ik heb nu eindelijk mijn stem die ik kan uitbrengen, ik heb nog nooit zo een kans gehad om mijn stem te laten horen.”

Waterpomp in Dahanu
Naast hun persoonlijke doelen werken de missen samen om een waterpomp in Dahanu te realiseren. Hiervoor zamelen de kandidaten per persoon vijfhonderd euro in. “We hebben gezocht naar iets wat we allemaal nodig hebben en dat is schoon drinkwater,” aldus Erisha.

Miss Indian Beauty
Miss Indian Beauty the Netherlands is een missverkiezing voor vrouwen die nog niet getrouwd of gehuwd zijn en nog geen kinderen hebben. Het is dit jaar de derde editie van deze verkiezing. Tijdens de voorbereiding krijgen de kandidaten naast de gebruikelijke trainingen, zoals catwalk-lopen en vraagrondes, ook training in zelfbeeld en optimistisch denken. 8 april is de finale en krijgt de Leiderdorpse Erisha te horen of zij Miss Indian Beauty 2017 is.

 

Bekijk hier het originele artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top