skip to Main Content

Stuur ons een mail of vul het contactformulier in

Email: info@missindianbeauty.com
Email: info@indianbeautyqueen.com

Our Location

De winnaressen van Miss Indian Beauty The Netherlands 2019

De Grootste Missverkiezing van Nederland voor Hindoestanen van AJSC Entertainment heeft plaatsgevonden op 22 april 2019 in de Rijswijkse Schouwburg. Dit is een evenement wat sinds 2015 jaarlijks wordt gedaan van, voor en door vrouwen. En geniet daarom ook van haar vertrouwde en goede naam. En het was dus ook een prachtige 5-jarige Lustrum geworden.

De twee categorieën De Miss Indian Beauty en Indian Beauty Queen hadden elk 9 finalisten die hebben gestreden voor de felbegeerde kroon.

De Miss Indian Beauty is de categorie voor de Missen leeftijdscategorie 17 jaar tot en met 27 jaar ongetrouwd, niet getrouwd geweest en geen kinderen. Ze moeten zich op vele vlakken bewijzen naast het beauty gedeelte. Ze moeten sociaal vaardig zijn, staan voor een maatschappelijk doel, brains hebben en het charity gedeelte hoog in de vaandel hebben.

De Indian Beauty Queen is de categorie die niet in de Missen profiel past van 21 jaar tot en met 55 jaar. Ook zij moeten zich op vele vlakken net als de Missen bewijzen in hun sociale vaardigheid, maatschappelijke doel, charity en hun brains natuurlijk. Deze categorie is uniek in haar concept en is tot nu toe de enige in haar soort.

De Jury leden waren onder toeziend oog van de notaris Aniel Autar van Kooijman Autar Notarissen. Respectievelijk Barbara Plugge al meer dan 30 jaar werkzaam voor Privé ook is zij freelance journaliste van o.a. de Telegraaf en is ze ook vaak mee geweest met de Koninklijke Familie als persvertegenwoordiger. Stefan Hoven Lieuw Choy  hij is directeur van

www.12monthsofbeauty.nl en www.misshollandnow.com en daarnaast national Director van Miss Grand Nederland en Suriname en tal van meer verkiezingen. Sita Khemraj werkzaam bij Postillion Hotels en voor de 8 hotels ook het gezicht ervan. Tamara Bhagoe directrice van DNA producten en salon in Enschede en daarnaast organieseert en jureert ze mailart wedstrijden in binnen en buitenland ook is zij daarvoor 4-voudig Nederlands Kampioen geweest. Nathalie BogdelzadaMiss Toridm Netherlandds en Miss Tourism Queen International wat ze heeft gewonnen in China. Daarnaast is zij dit jaar Miss Supranational The Netherlands 2019 en gaat ze Nederland vertegenwoordigen op de internationale verkiezing.

De Finalisten van Miss Indian Beauty The Netherlands 2019 zijn:

Angelique Gayadien

Shweta Jaunky

Aparna Chowdhury

Serena Koeber

Rajshri Hanoewant

Farina Soekhai

Ramita Raghoebarsing

Manisha Ramcharan

Aradhana Mahadew

 

De Winnaressen van Miss Indian Beauty The Netherlands 2019 zijn geworden: 

Ramita Raghoebarsing heeft de titel bemachtigd als winnares en is Miss Indian Beauty The Netherlands 2019 geworden. 1st RunnerUp Shweta Jaunky en 2nd runnerUp Angelique Gayadien

De Subtitels zijn toegewezen als volgt:

Miss Photogenic Ramita Raghoebarsing

Miss Business Shweta Jaunky

Miss Congeniality Angelique Gayadien

Miss Talented & Miss Social Media Serena Koeber

Miss Popularity Aradhana Mahadew

Miss Health Manisha ramcharan

 

De Finalisten van de Indian Beauty Queen The Netherlands 2019 zijn:

Joyce Sewpersad

Salini Ganpat

Sarda Dihal

Sandra Ganpat

Susan Jagesar

Reshma Mahabir

Radjnie Jokhoe

Manisha Greal

Shekita Jagan

Neetu Raghoenandan (heeft vanwege gezondheidsredenen haar traject helaas niet kunnen afmaken)

 

De winnaressen van Indian Beauty Queen The Netherlands 2019 zijn geworden:

Manisha Grewal heeft de titel bemachtigd als winnares en is Indian Beauty Queen The Netherlands 2019 geworden. 1st RunnerUp Shekita Jagan en 2nd runnerUp Joyce Sewpersad

De subtitels zijn als volgt toegewezen:

Princess Photogenic en Princess Talented Manisha Grewal

Princess Congeniality en Princess social Media Shekita jagan

Princes Business Joyce Sewpersad

Princess Popularity Susan Jagesar

Princess Health Salini Ganpat

De choreografie was in handen van Seema Chedi zij is tevens de initiatiefnemer van dit evenement. De AJSC Dancers hebben er een prachtige show van gemaakt met hun showdans.

De winnaressen zullen naar India gaan om waterpompen inclusief watertank en waterzuiveringsinstallaties in dorpen te realiseren en daarnaast zal elk van hen ook Nederland vertegenwoordigen op het internationale platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top